VELKOMMEN TIL HVIDBJERG BANK

Hvidbjerg Bank Skive

Vi bygger bro mellem idé og finansiering

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, er Hvidbjerg Bank den lokale bank for dig, der bor i Skive eller omegn. Vi er den eneste bank med hovedsæde i Midt- og Vestjylland, og med en lokalhistorie, der går langt tilbage – mere end 100 år – er vi solidt forankret i området. Det gør os godt rustede til at skabe værdi for dig som kunde.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning og inden for mulighederne opnår deres største potentiale. Vores bankprodukter og ydelser lever til fulde op til dem, du kan finde i en større bank – og hos os kan du få den nære og personlige rådgivning og service, man ikke længere møder så mange andre steder. Den personlige rådgivning og service, du altid fortjener at få som bankkunde.

Hvidbjerg Bank er først og fremmest en lokalbank for dig, der bor i eller omkring Skive. Som altid handler i din interesse. Men vi er også en moderne bank med fingeren på pulsen, der ikke står tilbage for de fordele og ydelser, du finder i en af de større banker. Vores netbank-løsning er f.eks. både brugervenlig og effektiv, så du kan nemt klare dine daglige bankforretninger online – når du er på farten, eller når du har smækket benene op efter en lang dag på jobbet.

Støt din lokale bank – støt dit lokalområde
Mens mange større banker i sektoren har øjnene rettet mod de store byer og fusionerer med henblik på at vokse, går vi mod strømmen hos Hvidbjerg Bank. Vi stræber nemlig ikke efter at blive så store som muligt – vi ønsker at forblive så lokale som muligt i Skive.

Derfor støtter vi gerne op om Skives lokale initiativer; initiativer, hvor vi ønsker at gøre en markant forskel. Vi tilbyder typisk belåning og finansiering – også i områder i og omkring Skive, hvor andre aktører har takket nej. Vi går altså ofte et skridt eller to længere end mange andre finansielle aktører, og det gør vi, fordi vi kender vores område, og vi kender vores kunder.

Kan vi også hjælpe dig? Så kontakt os gerne – vi glæder os til at høre fra dig.

Via formularen herunder kan du bestille en uforpligtende telefonsamtale om mulighederne.

ØNSKER DU AT BLIVE RINGET OP?

Vi tilbyder dig en helt uforpligtende snak om dine drømme og planer – og om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.

HURUP
Bredgade 136
7760 Hurup
Tlf. 9695 5240

1 of 5

HVIDBJERG
Østergade 2
7790 Thyholm
Tlf. 9695 5200

2 of 5

STRUER
Toldbodstræde 10
7600 Struer
Tlf. 9695 5250

3 of 5

HOLSTEBRO
Lavhedevej 48A
7500 Holstebro
Tlf. 9695 5300

4 of 5

VIBORG
Vævervej 5
8800 Viborg
Tlf. 9695 5330

5 of 5

Fem dedikerede lokale filialer

Som kunde i Hvidbjerg Bank er der aldrig lang vej at køre for at besøge banken.
Vi er tæt på dig – og hos os har du fx. også det direkte telefonnummer på din egen rådgiver.

Mød os på Facebook