Vil du have en god bank, som altid er i nærheden?

Så skulle du seriøst overveje Hvidbjerg Bank.

Med vores 100-årige forhold til borgere og beslutningstagere i det midt- og vestjyske Limfjordsområde samt vores fire afdelinger fordelt i Hvidbjerg/Hurup, Struer, Viborg og Holstebro er vi stolte af at være en ægte lokal bank. Vi er tæt på dig og arbejder dagligt ud fra de muligheder, denne tæthed giver.
 

I Hvidbjerg Bank er vi store nok til at kunne tilbyde dig alle de bankprodukter og -ydelser, du søger. Og vi er samtidig små nok til at give dig den nære og personlige service, som du har fortjent at få. Det gælder, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. Vores dygtige og grundige rådgivere sætter en ære i at yde dig rådgivning, som tager udgangspunkt i dine ønsker, dine behov og dine muligheder. Og når de kombinerer denne viden om dig med deres egen bankfaglighed, solide erfaring, hurtige beslutningskraft og en rimelig prispolitik, vil du opleve Hvidbjerg Bank som en god og seriøs bankforbindelse.
 

Savner du en lokal og kompetent sparringsparter med dybe rødder både i den jyske muld og i jyske dyder såsom ærlighed og redelighed, så kontakt os i Hvidbjerg Bank allerede i dag og lad os mødes i morgen og drøfte mulighederne for et samarbejde.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra banken i din indbakke.

Find medarbejder

Det er ganske enkelt.