Hvad betyder det lokale for dig?

Det lokale erhvervsliv har altid betydet meget for os i Hvidbjerg Bank. Lige siden banken åbnede i 1912, har vi haft en central placering blandt egnens mange landbrug, dens industri, håndværk, servicefag og detailhandel.
 

Vi dækker en lang række lokale erhvervsdrivendes behov for finansielle ydelser og kompetent sparring, og vi er bevidste om, at vi dermed har et medansvar for lokalområdernes erhvervsmæssige udvikling. Det kræver et dagligt engagement og en tæt og åben dialog med virksomhedsejere og andre lokale beslutningstagere.
 

For os er et tillidsfuldt samarbejde altafgørende. Som medspillere når vi betydeligt længere end som modspillere.
 

I dette samarbejde kan du trække på en bred vifte af erhvervsrådgivere, der hver for sig har stor ekspertise inden for netop deres felt. Vi tror på, at dette kombineret med fleksibilitet, hurtig beslutningskraft og en reel prispolitik er de kvaliteter, som gør Hvidbjerg Bank til en seriøs erhvervssamarbejdspartner.
 

Er du erhvervsdrivende og savner en lokal sparringspartner, der kan se på din forretning med friske øjne, står vores erhvervsrådgivere i Hvidbjerg Bank parat til at møde dig.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra banken i din indbakke.

Find medarbejder

Find nemt og hurtigt din rådgiver kan findes lige her ved tryk på boksen