Brug af cookies på www.hvidbjergbank.dk

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes og administreres af:

Hvidbjerg Bank
Østergade 2
7790 Thyholm

2. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone eller anden digitale enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
 

3. Sådan sletter eller blokerer du cookies

Du finder en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
 

4. Cookietyper og deres formål

Formål Førsteparts cookies Tredjeparts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Nej
Trafikmåling Ja Ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) Nej Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Ja Nej

5. Førsteparts cookies på dette website

Javascript

Navn Levetid Beskrivelse
CookieOptIn 7 dage Husker at du har accepteret vores brug af cookies på websitet.

Dynamicweb

Navn Levetid Beskrivelse
VisitorID og VisitDate 1 år Anvendes til trafikanalyse.

Session cookie

Navn Levetid Beskrivelse
ASP.NET_SessionId Slettes når du lukker dit browser vindue Anvendes til anonym trafikanalyse.

6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via formularer på websitet.
 

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Hvidbjerg Bank, skal du rette henvendelse på post@hvidbjergbank.dk eller telefon 96 95 52 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.
 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
 

Læs mere på Erhvervsstyrelsens oplysninger om cookielovgivningen.
 

Sidst opdateret 23. April 2018